В ART AND BEAUTY DENTISTY – Д-р Мария Костова, предлагаме следните услуги от естетичната  стоматология:

 

.: Избелване на зъби – Озарете света със сияйна усмивка

1. Задължителен предварителен преглед, нужен за определяне на изходния цвят на отделните зъби, вида и степента на оцветяването и реално постижимия цвят.

2. Почистване на зъбите от плака, оцветявания и зъбен камък – избелването се провежда след перфектното почистване на зъбите, в противен случай избелващият агент не може да достигне до повърхността им.

3. Изолиране на устните с протективен гел.

още >

 

.: Естетична стоматология – толкова е лесно да имаш перфектна усмивка

Това са специални финни конструкции, изработени от керамика, които посредством специално естетично „лепило“ се залепват по предната повърхност на зъба. Характерно за тях е малкото изпиляване на зъба, което най-често засяга само емайла – дебелина 0,3 – 0,6 мм. По този начин, предната страна (от към устни и бузи) е покрита от керамика, а вътрешната остава естествена и неприкосновенна. Създават се в лабораторията по отпечатък и точно възпроизвеждат цвета и особеностите на съседните зъби.

още >

 

.: Фотополимерни фасети

Фасети без изпиляване  – Толкова е лесно да имаш перфектна усмивка

COMPONEER са полимеризирани, предварително изработени нанохибридни люспи композитен емайл, които комбинират предимствата на директната композитна реставрация с предимствата на предварително изработени фасети. Дебелината им е 0,03мм, което не налага изпиляване на зъбите, а само леко оформяне.

още >

 

.: Естетични инкрустации, камъчета (twinkles) – Бъдете оригинални

Естетичните инкрустации представляват полускъпоценни камъчета, произведени специално за поставяне върху предни зъби.

още >

 

.: Корони от чиста керамика /прескерамика/ – Невидими корони и мостове? – толкова естествени

Зъбната корона е протезна конструкция, която възстановява функцията и естетиката на силно разрушени зъби, както и предпазва от фрактуриране зъби с големи обтурации. Короната покрива цялата видима част от зъба и го предпазва от разрушаване. Короните се изработват от различни материали- изцяло метални, комбинация от метал и пластмаса, металокерамика и изцялокерамични корони. Единствено металокерамичните и керамичните корони отговарят освен на изискванията за здравина и на всички естетични критерии.

още >

 

.: Циркониеви корони и мостове – „Диамантен“ блясък и лукс

Благодарение на отличните му биологични характеристики, цирконият е предпочитан материал за възстановяване на зъбите.

Те са много естетични поради добрата светлопропускливост, отсъствието на метал в конструкцията и липсата на нежелания синиьо-сив метален цвят на венеца, който много често прозира при металокерамичните конструкции.

още >