Дермален филър TEOSYAL

TEOSYAL Meso – за оптимално хидратиране на кожата

Подобрява тонуса на кожата и рехидратира дермиса. Препоръчва се за ревитализиране на дехидратирана кожа и като профилактика на стареенето на кожата. За оптимални резултати се препоръчват 2-3 сесии през интервал от 3 седмици. Поддържащи процедури се препоръчват на всеки 2-3 месеца в зависимост от състоянието на кожата.

TEOSYAL First lines – за коригиране на фини линии и повърхностни бръчки в областта на периоралната и периорбиталната област, както и за попълване на бръчки по шията. Поддържащи процедури се препоръчват на всеки 6 месеца в зависимост от състоянието на кожата.

TEOSYAL Global Action и TEOSYAL Touch Up – за изглаждане на средно дълбоки назо-лабиални, периорални и глабеларни бръчки. Препоръчва се за третиране на всички зони по лицето, където бръчките не са силно изразени. Поддържащи процедури се препоръчват на всеки 6-9 месеца в зависимост от състоянието на кожата.

TEOSYAL Deep Lines – за попълване на дълбоки бръчки по цялото лице, като назо-лабиални и периорални бръчки. В зависимост от дълбочината на бръчките, които ще се третират и за постигане на оптимални резултати се препоръчва да се извършат 1 или 2 сесии. Поддържащи процедури се препоръчват на всеки 6-9 месеца в зависимост от състоянието на кожата.

TEOSYAL Kiss – за третиране на чувствителната зона на устните. Той е силно ретикулиран гел, което го прави по-устойчив на разграждане и гарантира по-продължителен ефект. Поддържащи процедури се препоръчват на всеки 6-9 месеца.

TEOSYAL Ultra Deep – за придаване на обеми. Инжектира се с помощта на фина 25G1 игла, която не е травматична за пациента и не изисква инцизия. Предназначен за създаване и възстановяване на лицеви обеми, рескулптуриране на контурите на лицето, третиране на дълбоки бръчки при отпусната кожа, попълване на гънки, коригиране на леки птози.

Високата ретикулираност му придава изключително дълготраен ефект. Поддържащи процедури се препоръчват след 12 месеца.

TEOSYAL Ultimate – за ремоделиране на лицето и придаване на обеми. Предназначен за попълване на подкожната тъкан, създаване на обем (скули, брадичка) и видимо и незабавно коригиране на хлътванията.