Ревитализираща терапия /мезо терапия/

Колагеновите инжекции MD-Tissue на Guna

Иновационна и ефективна мезотерапия за коригиране бръчки по лицето, шията, деколтето и над горната устна и при целулит.

У нас продуктите на италианските лаборатории Guna в Торино се прилагат сравнително отскоро.

С MD-Tissue се изглаждат бръчките по лицето, шията, деколтето и над горната устна, а с MD-Matrix се коригира целулитът. Несравним плюс на инжекциите MD-Tissue е минималното количество колаген. Тъй като е в хомеопатични дози, организмът не го отхвърля, а го възприема като свой. Целта му е да възстанови поддържащата кожата „решетка”. Освен колаген ампулите MD-Tissue съдържат витамин С, който допълнително стимулира синтеза му, и витамини В1, В2 и В6. Така наред с изглаждане на бръчките се повишават хидратацията и антиоксидантната защита. С инжекциите още може да се възстанови кожата след UV увреждане и солариум.

Начин на инжектиране на MD-Tissue

Поставят се първо в биологично активните точки и после по цялото лице, както при мезотерапия. Курсът е от 10 инжекции: 4 – два пъти седмично и 6 – веднъж. Ефектът е моментален – кожата се тонизира и порозовява като на младо момиче.

Дермален филър TEOSYAL

Най-новият продукт на световноизвестната лабораторията Теоксан има удивителен ефект върху кожата и способността й да отразява светлината.

Филъра освен хиалуронова киселина съдържа балансирана комбинация от аминокиселини, антиоксиданти и витамини. Добавеното обезболяващо вещество прави процедурата една от най-приятните инжекционни терапии. Само след 2-3 процедури се постига уплътняване на дермата, изсветляване на тена, положителна промяна на тургура.

Juvederm Hydrate – възстановете естественият си блясък чрез дълбока хидратация

Новият Juvederm HYDRATE е клинично доказана терапия, която ефективно възстановява изчерпаните запаси на хиалуронова киселина във вашата кожа, за възвръщане на нейният естествен блясък и жизненост.

Juvederm HYDRATE е специално формулиран за инжектиране непосредственно под повърхността на кожата, с цел подобряване на хидратацията, тонуса и еластичността.

С използването на Juvederm HYDRATE, постигате:

  • Блестящо лице
  • Тонизирана шия и деколте
  • Гладки ръце

Препоръчват се 3 процедури в 3 поредни месеца, като ефектът е видим още след първата и се засилва с всяка следваща. Поддържащи процедури се правят на всеки 4-6 месеца, в зависимост от състоянието на кожата.

Третират се лице, шия, деколте и гърба на ръцете.

Dermaheal SR – Мезотерапия за възстановяване на кожата с биомиметични пептиди.

Мощно решение за възстановяване  на дехидратирана кожа. Високата концентрация на растежни фактори в комбинация с биомиметични пептиди, витамини, аминокиселини, минерали и антиоксиданти, които са директни стимулатори на преработването наколаген , повишават  хидратацията и редуцират пигментацията. Съдържа 7 активни съставки-биомиметични пептиди, витамини, аминокиселини, минерали, коензими, нуклеинови киселини и редуктори.

Viscoderm – Skinko – комплекс против стареене за био-стимулиращо лечение