Подмладяване с Radiesse

Radiesse е филър, който се прилага за възстановяване плътността на някои лицеви области, за заличаване на видими линии и гънки по лицето, корекция на ръцете.

В Radiesse основното вещество е калциев хидроксилапатит под формата на микросфери – естествен за организма продукт, което определя пълната му биосъвместимост след приложение и липсата на алергични реакции след инжектиране на продукта. Другата субстанция на филъра е гелова и тя определя ефекта на продукта през първите 3-4 месеца след инжектирането му.

Продължителността на действието на Radiesse е 18-24 месеца. Непосредствено след поставянето на продукта третираната зона е видимо променена, поради съдържащия се в него гел, който коригира лицевите структури. В продължение на първите няколко месеца гелът бавно се резорбира. В този период калциевите микросфери, които са основна активна съставка на филъра, започват да активират образуването на нов колаген. Така формираната новоизградена колагенова мрежа е в основата на продължителния ефект на попълване след инжектиране на Radiesse.

Приложение на Radiesse:

– укрепване на отпусната линия на долна челюст
– повдигане и попълване на брадичка
– попълване на хлътнали бузи
– корекция на нос
– изграждане на скули
– корекция на хлътнала слепоочна зона
– повдигане на вежди
– увеличаване на ушни висулки
– подмладяване на ръцете

 Предимства на RADIESSE:

– ефективно увеличаване на обема на третираната област с незабавна корекция
– дълготрайни резултати, вследствие стимулиране производството на колаген в кожата
– висока ефективност, благодарение на значимия обем

За повече информация посетете станицата на Radiesse от тук

Неоперативен фейслифт с Radiesse само за 30 мин.