.: Дермални филъри Juvederm – всеки ще забележи, никой няма да разбере

Volbella филъри за сочни, плътни, естествени устни и корекция на “бръчиците на пушача”

Филърите Volbella, постигат забележителен ефект на естествено изглеждащи, плътни и секси устни. В основата на тяхното създаване на технологията Vycross, която позволява насищане с молекули хиалуронова киселина с ниско молекулно съдържание. Това е причината филърите Volbella да са с удължена трайност, защото се създава по-здрава на връзка с водата и по-висока резистентност на мрежата.

още >

 

.: Дермален филър TEOSYAL

TEOSYAL Meso – за оптимално хидратиране на кожата

Подобрява тонуса на кожата и рехидратира дермиса. Препоръчва се за ревитализиране на дехидратирана кожа и като профилактика на стареенето на кожата. За оптимални резултати се препоръчват 2-3 сесии през интервал от 3 седмици. Поддържащи процедури се препоръчват на всеки 2-3 месеца в зависимост от състоянието на кожата.

още >

 

.: Подмладяване с Radiesse

Radiesse е филър, който се прилага за възстановяване плътността на някои лицеви области, за заличаване на видими линии и гънки по лицето, корекция на ръцете.

В Radiesse основното вещество е калциев хидроксилапатит под формата на микросфери – естествен за организма продукт, което определя пълната му биосъвместимост след приложение и липсата на алергични реакции след инжектиране на продукта. Другата субстанция на филъра е гелова и тя определя ефекта на продукта през първите 3-4 месеца след инжектирането му.

още >

 

.: Филъри Ellanse

Приложение на Ellanse

1. За обем
– линеарно

– мултипункционално

още >

 

.: Филър Restylane

още >

 

.: Филър Plasmolifting

Plasmolifting – младостта е във вашата кръв

още >

 

.: Ботокс

Какъв е механизмът на действие на ботулиновия токсин?
Ботулиновият токсин е невротоксин. Той блокира предаването на нервния импулс от неврона към мускулното влакно. По този начин мускулът остава в трайно състояние на релаксация, т.е. не се съкращава и не може да набръчква кожата, която се намира отгоре.
Много интересни, но все още не достатъчно изяснени са и данните за обезболяващата способност на БТ. При пациенти с мигрена много често прилагането на БТ води до изчезване на мигренозните пристъпи по време на действието му.

още >

 

.: Ревитализираща терапия /мезо терапия/

Колагеновите инжекции MD-Tissue на Guna

Иновационна и ефективна мезотерапия за коригиране бръчки по лицето, шията, деколтето и над горната устна и при целулит.

У нас продуктите на италианските лаборатории Guna в Торино се прилагат сравнително отскоро.

С MD-Tissue се изглаждат бръчките по лицето, шията, деколтето и над горната устна, а с MD-Matrix се коригира целулитът. Несравним плюс на инжекциите MD-Tissue е минималното количество колаген. Тъй като е в хомеопатични дози, организмът не го отхвърля, а го възприема като свой. Целта му е да възстанови поддържащата кожата „решетка“. Освен колаген ампулите MD-Tissue съдържат витамин С, който допълнително стимулира синтеза му, и витамини В1, В2 и В6. Така наред с изглаждане на бръчките се повишават хидратацията и антиоксидантната защита. С инжекциите още може да се възстанови кожата след UV увреждане и солариум.

още >

 

.: Princess

още >