Още с прекрачването на прага на ART AND BEAUTY DENTISTY – Д-р Мария Костова става ясно, че сте попаднали на място, където хармонията и красотата са водещо начало.

Уютната, елегантна обстановка, обгърната от аромотерапията, танцуващите светлини на свещите и релаксиращата музика Ви карат да се чувствате беглец от забързаното ежедневие навън.

Посещението започва с чаша чай или кафе, а докато разговаряте за решението на Вашите проблеми, се подготвяте с “шиацу” масаж за пътуването към новата Ви визия (а за малко по-страхливите се предлагат слушалки с любима музика).

Тук е едно от малкото по рода си места, където може да получите всичко в сферата на лицевата естетика като се използва интердисциплинарния подход(all in lone)-избелване на зъби, фасети, увеличаване на устни, оформяне на скули, неоперативен фейслифт, следвайки лечебните протоколи.

Студиото разполага със съвременна апаратура за диагностика и комплексно лечение на стоматологични заболявания, в съответствие със световните стандарти. Работи се с най-висококачествени материали и консумативи на водещи световни производители в областта. За сигурността на пациентите и персонала се поддържа строг инфекциозен контрол с автоклав.

Въпреки дългогодишния си опит, Д-р Костова не спира да посещава симпозиуми, семинари и дентални срещи с водещи имена в областта от страната и чужбина с цел въвеждане на новостите в зъболечението в своята практика – виж повече.

При пациенти с пародонтални проблеми се осъществява количествен молекулярно-биологичен анализ посредством Real –Time PCR тест, като пробите се изпращат в Германия в стоматологична лаборатория ‘MIP PHARMA -Muhstase 50 St за компетентна диагноза и терапия.

Утвърденото с години сътрудничество със сертифицирана зъботехническа лаборатория ‘Янко Политов’, чийто стремеж за въвеждане на нови технологии и материали в изработването на естетичните конструкции не стихва, е гаранция за новата Ви усмивка. Личният контакт на зъботехника с пациента е от съществено значение при задоволяването на неговите естетически изисквания и очаквания.

За лечението на неправилно подредените зъби, Д-р Костова се доверява на специалиста – ортодонт – Д-р Дакай, наскоро завърнал се от поредната си квалификация в Германия. За улеснение на пациентите, той посещава студиото при предварителна уговорка.

При работа с най-малките се използва индивидуален подход, като на монитор им се предлага любима анимация и слушалки. Особено внимание се обръща на превенцията на кариеса, чрез разговор с родителите и силанизиране на зъбките (профилактично покритие)

……….. И всичко това на достъпни цени, съобразени с българския стандарт.

Д-р М. Костова работи с предварително запазени часове с цел, специално отношение за всеки пациент.

Моля, спазвайте часовете си!

Обадете се на тел : +359 887 09 39 31; +359 887 09 39 31; +359 32 65 13 00

Благодарим за доверието!