Volbella филъри за сочни, плътни, естествени устни и корекция на “бръчиците на пушача”

Филърите Volbella, постигат забележителен ефект на естествено изглеждащи, плътни и секси устни. В основата на тяхното създаване на технологията Vycross, която позволява насищане с молекули хиалуронова киселина с ниско молекулно съдържание. Това е причината филърите Volbella да са с удължена трайност, защото се създава по-здрава на връзка с водата и по-висока резистентност на мрежата.

С прилагането им се постига перфектен контур и обем, заглаждане на “бръчиците на пушача” .

Филърите Volbella се поставят с ултра тънки игли и съдържат обезболяващо вещество, поради което процедурата е напълно безболезнена. Ефектът продължава 12 месеца само с едно третиране.

Поставянето на филър е бърза, безопасна и безболезнена процедура. Чрез нея се постига съвършено оформяне на устните. В състава на филърите влиза хиалуронова киселина, което ги прави абсолютно безопасни и неалергенни. Процедурата е съвсем кратка и безболезнена – отнема около 30 минути.

Предимствата на филърите:

  • моментален ефект
  • алтернатива на хирургическата операция
  • еднократна процедура с трайни резултати – между 6 и 12 месеца
  • могат да се съчетават с процедури за подмладяване, епилация и др.
  • не се изисква предварителна подготовка за процедурата
  • няма сезонни ограничения – могат да се прилагат по всяко време на годината

 

Чрез поставяне на филър в устните се постига:

  • изравняване на релефа
  • увеличаване на обема
  • симетричност

Възможно е в първите ден-два дни да се наблюдава леко зачервяване. След това ефектът е впечатляващ – обемът на устните ви ще изглежда дотолкова естествено, че никой не би помислил, че са в резултат на дерматологична процедура.

 

Дермални филъри Juvederm

Уголемяване на устни и контур на устни

Наши клинични случаи:

Коригиране на фини линии и бръчки
Инжектиране на фин филър за попълване на малки бръчки или линии. Най-често този тип филъри се инжектират в областта на челото между веждите, фини бръчки около устата или около очите.

Попълване на назолабиални гънки и областта между устни и брадичка, слепоочия
Средните по плътност филъри се инжектират за корекция на леко до умерено изразени назо-лабиални гънки, за попълване на зоната около брадичката, хлътналост под очите и в областта на бузите.

Изграждане на обеми на лицето – бузи, дълбоки назолабиални гънки
Плътните филъри се инжектират за корекция на дълбоки назо-лабиални гънки, за умерена корекция на бузите и предна част на скулата, за изграждане на брадичка.

Изграждане на лицеви обеми
Най-плътните филъри се използват при необходимост от възстановяване на загубени лицеви обеми или изграждане на нова лицева структура – изграждане на скули.

Неоперативен лифтинг само за 2 минути с  Juvederm Voluma